Wie zijn wij 

Zoals u ziet willen wij voor u op alle mogelijke manieren bereikbaar zijn. Problemen beperken zich immers niet tot kantooruren? En (financiële) problemen voorkomen en oplossen is nu eenmaal ons vak.

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, om financiele planning of om het beheersbaar maken van risico's, ons gaat het erom u zo goed mogelijk te helpen uw financiële zaken op orde te krijgen. En vooral ook om ze op orde te houden. 

Via de button 'contact' ziet u waar wij zitten. Via die button kunt u ons ook even een berichtje sturen. Nu. Met uw smartphone. 
Of gewoon even bellen.

Met één knopje direct naar onze website 

Maar omdat wij voor u de communicatie met ons graag zo makkelijk mogelijk willen maken, vindt u op een van de volgschermen een simpele handleiding, die laat zien hoe u op uw smartphone heel gemakkelijk een 'snelkoppeling' naar de website van ons kantoor kunt aanbrengen. 

Want wij zijn u nu eenmaal graag van dienst.

Vriendelijke groet en graag tot gauw.